HARIBO Lakrits AB

Säljare västra Skåne/mellersta Halland

HARIBO söker en säljare för distriktet västra Skåne/mellersta Halland

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva kundmöten i en föränderlig miljö? Välkommen att söka dig till oss som säljare. Här blir det din utmaning att driva marknaden och utveckla goda kundrelationer i ditt eget distrikt som innefattar västra Skåne och upp till mellersta Halland. Du som säljare blir en viktig länk mellan HARIBO och våra kunder. Vi söker en säljare som gärna får ha bostadsort centralt i distriktet.

Säljare på HARIBO
I arbetet som säljare på HARIBO är du expert på kundens kort- och långsiktiga mål och agerar för att våra interna processer gentemot kunden fungerar. Du arbetar i nära samarbete med övriga kollegor i Field Sales, KAM och marknadsavdelningen. 
Dina arbetsuppgifter består dels utav:

  • Representera HARIBO på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.
  • Besöka och stärka HARIBO:s position i butikerna, i hyllan och sekundära placeringar.
  • Presentera och sälja in kampanjer och nyheter.
  • Att hela tiden ha koll på marknaden och den konkurrens vi möter.
  • Planera och strukturera arbetet samt rapportering från ditt distrikt för att uppnå maximal effekt och dina mål/budget.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och skicklig på att planera ditt arbete. Du har förmågan att inspirera och engagera i såväl kundrelationen som internt. Du trivs med ett högt arbetstempo och att arbeta mot tydligt uppsatta budgetmål. Dessutom har du en stark inre drivkraft och är fokuserad på att nå dina mål och samarbetar väl med andra. 

Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med erfarenhet från arbete inom dagligvaruhandeln eller liknande. Vi förutsätter att du är van att arbeta med dator som arbetsredskap och att du har kunskaper i Excel, Word och PowerPoint.  
Du talar och skriver på svenska och har kunskaper i det engelska språket.

HARIBO erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation som har stor medvind på den svenska marknaden. Du kommer att ingå i ett starkt säljteam med 11 duktiga kollegor i säljkåren varav 2 teamledare. Tjänsten rapporterar till Field Sales Manager för HARIBO Sverige. Till din hjälp har du globala varumärken och ett starkt sortiment med bland annat Nappar, Goldbears,

Vid anställning erbjuds du tjänstebil och ett förmånligt anställningspaket med bland annat friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. HARIBO är ett familjeägt företag från Tyskland med försäljning i över 140 länder. Huvudkontoret i Sverige är placerat i Helsingborg och är en del av HARIBO Nordics.

Ansökan och kontakt

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-30 via vår hemsida www.haribo.se. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
För mer information om tjänsten välkommen att kontakta HR, Rebecka Delvert, 0708-493015 eller Field Sales Manager, Tobias Jarl, 0708-493002.
Vi på HARIBO lägger stor vikt vid mångfald och nya tankesätt. Därför uppmanar vi alla vars intresse har väckts, att söka tjänsten oavsett din bakgrund.

Share on:

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Application deadline:

09/07/2021

Expected Start Date:

01/10/2021

Contacts:

Rebecka Delvert

Telephone: +46 708493015

Company homepage:

http://haribo.dk

Office address:

Delta Park 44 2665 Vallensbæk Strand

Office location