Haribo Lakrids A/S

Regnskabsassistent

Haribo Lakrids A/S søger regnskabsassistent til nordisk team

Har du lyst til at indgå i et nordisk finansteam, hvor du både har ansvar for eget område, men hvor det at hjælpe hinanden også er central del af hverdagen? Kan du lide strukturer, og at der er styr på tallene? Og har du lyst til at arbejde for et af Danmarks stærkeste brands?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det måske dig, vi søger. Vi er på udkig efter en ny regnskabsassistent, da vores tidligere regnskabsassistent har valgt at gå på efterløn. Stillingen dækker bredt inden for de regnskabsmæssige discipliner, og du vil som udgangspunkt have ansvar for et af vores nordiske selskaber, men også supportere på de andre selskaber ved ferie og spidsbelastning. Vi arbejder løbende på at automatisere og forenkle vores processer, og du skal derfor have lyst til at være med til denne forandringsproces. Ligeledes forventer vi inden for de næste par år at gå over på SAP Hana.

Du vil blive ansat i Haribo Lakrids (i Vallensbæk) og blive en del af et nordisk finansteam på syv personer, som varetager regnskabs- og finansfunktionerne for vores to selskaber i Danmark, samt selskaber i henholdsvis Sverige, Norge og Finland.  

Primære arbejdsopgaver

 • Kreditorbogholdere herunder ankomstregistrering af faktura, bogføring og betaling
 • Debitorbogholderi herunder bogføring af indbetalinger og opfølgning på udeståender
 • Afstemninger af balancekonti
 • Oprettelse af kunder og leverandører (masterdata)
 • Månedsafslutning
 • Diverse ad hoc–opgaver.

Din profil

 • Du har en kontoruddannelse med speciale i administration, økonomi eller revision, eller du er financial controller AK eller lignende. Alternativt tilsvarende relevant erhvervserfaring inden for regnskab.
 • Kendskab på brugerniveau til SAP, AS400, E7eller lignende systemer, samt MS Office pakken, herunder særligt Excel.
 • Du er flydende på et af de nordiske sprog og forstår dansk (både mundtligt og skriftligt), og du kan begå dig på engelsk.
 • Du er vedholdende, struktureret og detaljeorienteret.
 • Du planlægger systematisk og følger løbende selvstændigt op på åbne opgaver.
 • Du er en holdspiller, da det er vigtigt for os at lykkes som team.
 • Du er serviceminded, har let til smil og har et positivt sind.

Vi tilbyder

Gode ansættelsesforhold i en spændende stilling, hvor der vil være en god balance og faste opgaver og muligheder for udvikling. Hos HARIBO bliver du en del af et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige, engagerede og professionelle kolleger med respekt for hinanden og koncernens værdier.

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning via vores hjemmeside. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning snarest – vi fjerner opslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nordic Head of Accounting Lise Kindberg på tlf.nr. +45 2026 7587.

 

I HARIBO arbejder vi med produktion og salg af lakrids- og vingummivarer, som f.eks. de kendte mærkevarer: Matador Mix, Stjerne Mix, Super Piratos, Guldbamser, Mini Mix, Top Star Mix, Click Mix osv. HARIBO er en tysk familieejet koncern med hovedsæde i Bonn. Koncernen beskæftiger ca. 7.000 medarbejdere på verdensplan. I Danmark er der ca. 360 HARIBO-ansatte fordelt i to selskaber: HARIBO Produktion A/S, med domicil i Faxe, beskæftiger ca. 260 medarbejdere og HARIBO Lakrids A/S, med domicil i Vallensbæk Strand, beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdssted:

Vallensbæk Strand

Yderligere oplysninger fås hos:

Lise Kindberg

Mobil: +45 20267587

Hjemmeside:

http://haribo.dk

Kontoradresse:

Delta Park 44 2665 Vallensbæk Strand

Se placering