HARIBO Produktion A/S

Teknikere og reparatører

HARIBO Produktion A/S rekrutterer teknikere/reparatører søges til fast nathold, fast weekend og skifteholdsarbejde dag/aften i produktion og pakkeri

Velkommen til HARIBO

Europas største og mest succesrige sukker-konfekturemærke! Vores mission er at bringe glæde til børn og voksne, og vi leder efter talentfulde kandidater til vores team, der kan hjælpe os med at sprede noget glæde!

Vi søger folk med hænderne skruet rigtigt på til at supportere, drifte og vedligeholde vores produktionsanlæg på henholdsvis toholdsskift dag/aften, fast weekend eller fast nathold.

Vores mix, som venter på dig:

  • Supportere den daglige drift i form af fejlfinding og reparation af forskellige produktionsanlæg
  • Deltage i systematisk planlagt vedligehold på forskellige typer af produktionsanlæg
  • Medvirke til løbende udvikling og optimering af de eksisterende anlæg

Ingredienser, som du kommer med:

  • Du har erfaring med drift, fejlfinding og gerne vedligeholdelse af automatiske produktionsanlæg 
  • Du har flair for mekanik og er god til at se, hvordan tingene hænger sammen
  • Du holder dig ajour på dit fagområde
  • Du er energisk og har lyst til at lære nye ting
  • Erfaring fra fødevareindustrien vil være en fordel, men er ikke et krav
  • Erfaring med proces og fremstillingsanlæg vil være en fordel
  • Erfaring med kombinationsvægte, posepakkere og andre pakkerimaskiner vil være en fordel
  • Du er servicemindet, analytisk og selvstændig, men også en holdspiller, som kan samarbejde med alle for at sikre det gode resultat
  • Du er ikke bange for at tage ansvar og gå foran med de gode ideer
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider og er f.eks. villig til at arbejde på skift 3 uger på dag og 1 uge aften (fra mandag til fredag)
  • Du har formentlig en uddannelse indenfor mekanik, elektronik, automatik eller en anden relevant baggrund

Livet hos HARIBO betyder:

Gode ansættelsesforhold i en spændende, udfordrende og selvstændig stilling, som du selv kan være med til at præge og videreudvikle. Hos HARIBO bliver du en del af et åbent og uformelt arbejdsklima med dygtige, engagerede og professionelle kollegaer med respekt for hinanden og koncernens værdier. Du kan forvente en spændende hverdag med masser af udfordringer og et højt arbejdstempo.

Din ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt via dette link.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carsten Jensen på tlf.: +45 56 76 22 00. 

HARIBO Produktion A/S er en del af den kendte HARIBO-koncern med hovedkontor i Tyskland. Koncernen beskæftiger ca. 7.000 ansatte. HARIBO Produktion A/S med domicil i Faxe beskæftiger ca. 220 medarbejdere med produktion af lakrids- og vingummiprodukter, såsom de kendte mærker: Matador Mix, Star Mix, Super Piratos, Guldbamser, Mini Mix, Top Star Mix, Click Mix mm. Vi kigger løbende ansøgninger igennem, og du vil høre fra os, hvis vi får en ledig stilling, der matcher din profil.

HARIBO familien 

Du bliver en del af en succesfuld familievirksomhed med traditionelle værdier, der vokser internationalt i et hurtigere tempo end nogensinde før. Vi tror på langsigtede medarbejderrelationer, en god balance mellem arbejde og privatliv, uddannelse og andel i virksomhedens succes. Vi gør alt for at støtte vores medarbejdere – hver dag.

Vi omfavner den farverige HARIBO-verden som en succesfuld familievirksomhed – og har gjort det i 100 år. Vi er populære verden over, da vi systematisk fokuserer på vores kerneprodukter. Vi kan dermed også vokse internationalt i et hurtigere tempo end nogensinde før.

Denne unikke succes er baseret på vores holdånd som en sammentømret HARIBO-familie. Vi giver medarbejdere ansvar og frihed, så de altid kan træffe de bedste beslutninger. Når det kommer til forretning, fokuserer vi på langsigtet succes, hvor kvalitet er vores højeste prioritet og vi holder vores løfter.

En enestående passion som denne kommer fra barnlig glæde og vi nyder at arbejde hos HARIBO. Og det er noget, vi giver videre – dag efter dag.

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

Hurtigst mulig

Tiltrædelse:

Hurtigst mulig

Arbejdssted:

Faxe

Yderligere oplysninger fås hos:

Carsten Jensen

Telefon: +45 56762200

Hjemmeside:

http://haribo.dk

Kontoradresse:

Præstøvej 55 4640 Faxe

Se placering: